Mijn naam is Laura, maar mensen in mijn omgeving noemen me LauBakt. Want wat ik het liefste de hele dag doe, is namelijk bakken! De keuken is my favorite place to be.

Met LauBakt wil ik graag anderen onbezorgd laten genieten. Of het nou een klein moment is of een grote gebeurtenis; met de homemade lekkernijen van LauBakt zit je altijd goed!

Wil je graag samen met vrienden of familie een middag bijkletsen? Kies dan voor de zoete lekkernijen. Onder het genot van een kopje koffie, thee of bubbels hoef jij nog maar één ding te doen: onbezorgd genieten.

Jarig, iets te vieren, gewoon graag genieten van iets zoets? Een taart of diverse zoete lekkernijen zijn dan een perfecte verwennerij. Ook ideaal om te trakteren op het werk of bij vrienden.

LauBakt houdt van verse en eerlijke ingrediënten. Dankzij het snufje liefde dat aan elk recept wordt toegevoegd krijg je smakelijke lekkernijen en taarten. Bij LauBakt weet je zeker dat je kunt genieten van verse, homemade lekkernijen. Ik gebruik het liefst álle ingrediënten en gooi niets weg, om verspilling tegen te gaan. Want lekkernijen weggooien vind ik zo ontzettend zonde! Dit resulteert in een ander resultaat, elke keer weer. En juist dát vind ik nou zo leuk. Waar ik gelukkig wel zeker van ben: de smaak is altijd verrukkelijk!

Ben je geen fan van gluten, is lactose niet je beste vriend of heb je andere wensen? Laat het me weten dan komen we er samen wel uit!

Heb je een vraag, opmerking of wil je samen nadenken over iets lekkers? Neem dan contact met mij op. Ik vind het leuk om nieuwe lekkernijen te ontdekken!